Wijkfeest informatie


Het Wijkfeest 2021 is afgelast


Alle nieuwe informatie over het wijkfeest zal tijdig op deze pagina worden toegevoegd, dus houd de website goed in de gaten. Ideeën en/of suggesties voor het wijkfeest zijn altijd welkom! Gebruik hiervoor het contactformulier.


Bijgewerkt op: 23-07-2021

Algemene informatie:

Beste bezoekers/deelnemers van het Wijkfeest,

Vanwege langer aanhoudende Covid regelgeving, waar wij als organisatie aan moeten voldoen, heeft de BHM helaas vroegtijdig moeten besluiten om het Wijkfeest Hengelose Es 2021 niet door te laten gaan. De verwachting was dat er in september voldoende versoepelingen zouden zijn om het Wijkfeest mogelijk te kunnen maken. De huidige regels voor een evenement zijn echter zodanig streng dat het organisatorisch niet haalbaar is om alles in goede banen te leiden. We vinden dit alles zeer spijtig en hopen jullie dan ook volgend jaar op een mooi Wijkfeest te mogen verwelkomen!

Eventuele vragen kunnen gemaild worden naar info@bewonershengelomidden.nl

Met vriendelijke groeten,

Bewonersorganisatie Hengelo Midden


Kosten:

Reserveringen alléén tegen contante betaling van €22,- per kraam (ca. 1×4 meter) voor particulieren.
Ben je Professionele Kraamhouder en/of wens je meer informatie, dan kun je bellen naar: 06 – 19963514


Inruimen & Afbreken:

Inruimen marktkramen mogelijk vanaf 7:30 uur
Afbreken mag vanaf 16:30 uur


Vragen tijdens het Wijkfeest:

Tijden het Wijkfeest kun je met al je (Wijkfeest)vragen terecht bij het BHM infopunt. Dit infopunt vind je op de Sloetsweg voor de parkeerplaats van het Wijkcentrum. Tevens kun je daar de EHBO post vinden.


Regels kleedjesmarkt:

De kinderkleedjesmarkt is voor kinderen tot 12 jaar. De kleedjes mogen alleen geplaatst worden in de door de organisatie aangegeven gebieden. De kleedjes, die niet groter mogen zijn dan 2×2 meter kunnen vanaf 8.00 tot 9.45 uur worden ingericht. Daar het een kinderkleedjesmarkt betreft is het de bedoeling dat kinderen zelf de spulletjes verkopen, die grotendeels bestaan uit speelgoed e.d. In alle andere gevallen dien je een marktkraam te huren. De organisatie zal toezien op deze regels.


Uitbreiding Wijkfeest:

Dit jaar krijgt het Wijkfeest een grotere opzet. Het Wijkfeest ligt gecentreerd in het gebied “Wijkcentrum – kleine parkeerplaats Winkelcentrum en de Sloetsweg (van het Wijkcentrum tot aan Café ’t Wilbert)”.

PARKEREN:

In het gedeelte van de Sloetsweg (vanaf de Uitslagsweg tot aan de Oude Bornseweg) is parkeren van xx september 23.00 uur t/m xx september 17.30 uur NIET MOGELIJK. Bewoners van de straat zullen hierover tijdig worden ingelicht en vlak voor het Wijkfeest aan worden herinnerd.


Plattegrond:

De kramen zullen als volgt geplaatst worden:

(tekening volgt)